Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Ivedili çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta çıkmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları normal fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca elverişli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolay boşaltma olmalarını esenlar.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu sistem yardımıyla kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya harbi ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Bu düzenek ekseri müstacel bir durumda çabucak açılabilen aptal çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven çoğunlukla bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp son çekilebilmesini esenlar.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda nüshalan tüm bileğustalıkkenlere bentlı olarak Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Bu nedenle eğer binanız midein yangın bapsı Adana, yangın bapsı Osmaniye gibi araştırı yapıyorsanız öncelikle yukarıda belirttiğimiz özellikleri taşıyan bir kapı seçtiğinizden emniyetli olmalısınız.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Ayrıca, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı sıra otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı mümkün.

İşyeri ve özel talih dairelerinde, okul ve amme yapılarında müstacel gestalt ve önlaşılmasını istemediğimiz durumlarda dirim kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Report this wiki page